Українська співачка Slavia, яка також є дружиною артиста і шоумена Дзідзьо презентувала новий трек і кліп під назвою "Хочу крутого мена". Пісню вже охрестили гімном дівчат, які мріють про щасливе і успішне заміжжя, які знають собі ціну і знають, чого хочуть від життя. Серед героїв пісні - відомий українські боксери брати Клички, які, за словами співачки, і є яскравим прикладом успішних чоловіків.

Читайте Знай в Google News!

Slavia, фото - пресслужба Нового каналу
Slavia, фото - пресслужба Нового каналу

Slavia також зазначила, що кожна дівчина мріє про міцне чоловіче плече поруч, про підтримку з боку другої половинки. Втім, так само і чоловікам необхідна жіноча енергія, яка надихає на великі справи.

Slavia, фото - пресслужба Нового каналу
Slavia, фото - пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

"Пісня "Хочу крутого мена" - це жіноча афірмація. Тут є певний "стьоб" на дівчат, які ходять в ресторани, "на полювання" на чоловіків. Моя пісня - це тест для неуспішних чоловіків і корисливих жінок. У них можуть виникати дивні відчуття, тому що тут їх викривають і дискредитують", - розповіла співачка. Своєю композицією зірка вирішила надихати чоловіків і жінок на розвиток і успіх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустить найцікавіше.

Нагадавши, дружина Dzidzo нарешті вийшла з тіні, від такої кожен втратить голову.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дзідзьо у "королівському" халатику згадав про "Танці з зірками".

Також портал "Знай.ua" писав, що Dzidzio збирається відповісти на зухвалий камінь в його город від дружини.