Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив коротенький ролик, в якому детально провів екскурсію по їх з дружиною Лілією і сином Леоном новому заміському будинку. Так, артист видав, що вони з коханою вже давно мріяли про дизайн в стилі "лофт", проте вирішили зробити його більш затишним.

Також Влад показав власний кабінет, двір, в якому вони з дитиною майже щодня грають у футбол і невелику терасу з мангалом. Танцюрист зазначив, що хоч стейки він смажить сам, більшість роботи по дому робить його красуня-дружина, яка і пригостила інтерв'юера апетитним тортиком.

Наша оселя🏡 Ми мріяли про власний будинок настільки, що кожної неділі їздили за місто до тещі. Шукали довго, але зрештою знайшли місце, в якому хотілося залишитися. Ремонт забрав один рік нашого життя і ще трохи більше нервів. Кожну деталь ми затверджували особисто(а дещо фарбували навіть власноруч), але завдяки дизайнеру нашого інтер‘єру вийшло дійсно сміливо. Віримо, що деякі «фішки» ми насправді вигадали самі, від чого дуже тішимося. Будинок, в якому тепло, затишно і хочеться посміхатися❤️

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.