Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала кумедний кадр, на якому позувала біля хатинки Баби-Яги, тримаючи в руках мітлу. Так, артитска приміряла лише облягаючу водолазку, джинси і туфлі-човники, піднявши важливу для неї тему. Анна здивована, чому часто чує від людей, що марафони і курси від блогерів і фахівців в соціальних мережах сприймають негативно. При цьому виконавиця згадала своє дитинство на околиці Києва, першу роботу в 15 років і уроки, які підносило їй життя.

Вони на нас заробляють !!! Наживаються на підписниках! Я так в вас розчарувалася ... ⠀ Інфо-бізнес, марафони та курси зараз стали новим трендом і практично обов'язковими у блогерів і фахівців. І якщо кілька років тому до них придивлялися і не розуміли, то зараз будь-який запуск супроводжується з моментальним знеціненням і агресією з боку певних людей. ⠀ Тільки що я дізналася, що дуже улюблена мною приголомшлива жінка запускає свій марафон. Зайшла в коменти. Почитати. Зачудуватися. Аргументую далі 👇 🏻 ⠀ Жага отримання нових знань і роботи як такої , на жаль присутня у невеликого відсотка населення. Саме з цього ми живемо як живемо. Я працюю з 15 років. Я за все своє життя не взяла жодного разу відпустку, в незалежності від того жила я в Лос-Анджелесі або на околиці Києва. Не було ні дня в моєму житті, щоб я не відкрила книгу або не прослухала аудіо версію. Не було ні дня в моєму житті, щоб це саме життя не піднесла мені уроки. У моєму випадку по виживанню. Я хочу вчитися. І я хочу віддавати свої знання назад. Вже більше 7 років я роблю це в Instagram абсолютно безкоштовно. І я буду продовжувати ! І ви робіть це теж. Коли до вас приходять за порадою, ви з радістю діліться. Я думаю моя аудиторія саме така ❤️ ⠀ Зараз я вивчаю як зробити це правильно. Тому що це педагогіка і я , як дочка вчительки , знаю як це складно. ⠀ Я вже записалася на онлайн навчання в Гарвард. Я в UCLA. Я менше буду спати, менше приділяти часу своїй родині і більше собі. Адже я хочу, щоб мій мозок більше працював. І я знаю, що можу дати. Не всім . А Моїм людям. І я знаю хто вони . Іноді це мотивація, іноді дія . Знання . Досвід. У цьому житті ми кожен день робимо вибір. Сидіти і нічого не робити або кожен день викликати себе на бій. Своє тіло, душу або мозок. Якщо люди змінюють цей світ, а є кричущі "я в вас розчарувалася". ⠀ Хто ти?

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.