У Сімони, мами Тіматі, день народження. Як і кожне сімейне свято, тим більше у такої епатажної родини як у Тіматі, не обійшлося без дидактизму і скандалів.

Читайте Знай в Google News!

Сімону полюбляють звинувачувати у тому, що вона занадто активно вмішується у життя своїх синів. Наприклад, вона “приватизувала” старшу доньку Тіматі, яка активно використовує в соціальних мережах для підкріплення власних амбіцій і соціального капіталу. Другу ж обраницю сина вона зустріла прохолодно. Після народження онука стосунки між жінками не потеплішали. Ба більше, онук живе з мамою, не бабусею, що на думку багатьох, лише підлило олії у вогонь. Зрештою, зв'язок між виконавцем гламурного російського репу 00-х і дівчиною демімонду також завершився, що, своєю чергою, породило десятки жартів про те, що Тіматі викидає жінок після пологів.

Тіматі і Решетова / фото: Instagram
Тіматі і Решетова / фото: Instagram

У свій день народження Сімона написала великий пост, у якому запевнила, що вона не втручається у життя своїх дітей, хоча завжди знає, що в них відбувається. Жінка переконує, що вона лише підтримка, а не диктат. Окрім того, розлучена жінка, яка виховала синів так, що вони не можуть створити родину, зітхає: “Сім'я-це не «дай», а «візьми» ...Сім'я-це сила, підтримка в будь-яких ситуаціях, допомога у вихованні дітей і шана тим, хто тебе виростив і допоміг встати на ноги”. Зразкова єврейська мама синів, які не вміють поважати жінок.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Закоханий і трепетно ніжний", — Бреда Пітта засікли з юною красунею з Німеччини.