У п'ятницю, 6 листопада, соцмережі і пресу облетіла звістка про смерть відомого письменника і сатирика Михайла Жванецького.

Його колеги по сцені почали писати в соцмережах слова співчуття і скорботи, публікуючи фотографії покійного. А ось співачка Світлана Лобода відзначилася, свою скорботу вона також висловила в соцмережі, але опублікувала на посаді своє модне фото.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Світлана позує на темному тлі, перед камерою вона з'явилася в об'ємному чорному піджаку з білою сорочкою. Її волосся акуратно укладені, а на її обличчі яскравий макіяж. Співачка склала руки з довгим манікюром і масивними кільцями ніби в молитві. У підписі до публікації Лобода написала: "Куди всі йдуть куди? Біжать як підземні річки. А здається були навіки. Куди всі йдуть куди... 💔 з". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.