Українська співачка Ірина Федишин є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона опублікувала понад 5 тисяч фото- і відеоматеріалів, тоді як підписано на неї 356 тисяч осіб.

Зараз вона виклала нову серію знімків, на яких постала разом з телеведучою Катериною Осадчою. "Вмикайте сьогодні о 23.20 1+1 "Світське життя" з Катериною Осадчою. Не пропустіть ! - Буде цікаво!"—- підписала вона фото.

Читайте Знай в Google News!

Вона вибрала світлий одяг для інтерв'ю. На ній можна помітити штани, смугасте пальто і легкий светр з шарфом. Все було підібрано під один тон.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ірина, вам дуже підходить цей наряд", "Обов'язково буду дивитися Ірину Федишин", "Дорогулечка.))))", - написали користувачі в коментарях.

Зовсім недавно Ірина Федишин розповіла про те, що її сім'я захворіла коронавірусом. У них було важливе правило-щогодини вживати склянку теплої води. А ще вони спеціально придбали пульсоксиметр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Федишин перемогла коронавірус і поділилася наболілим: "Дуже важко"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин вирушила на "полювання" з холодною зброєю: "Цього року трохи". Жінка виклала фотографію, на якій вона сидить посеред лісу. В її руках великий гриб. Поруч плетена корзина.

Знай.ua писав, Федишин знову вбралася в біле і взяла в руки неймовірний букет: невже вдруге заміж?