Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі.

Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. Цього разу вона показала милі і ніжні фото, на яких її собачка Сара спить мирним сном.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на нових знімках Крістіна поділилась кадрами свого домашнього улюбленця і підписала фото із сарказмом. Адже на світлинах собака тихо і мирно спить на дивані.

У підписі до публікації Лебідь написала: "Бурная Пятница 💃🍸🎆🎆🎆 - она такая 🙈🙈🙈 Сарочка все каблуки 👠 станцевала 😁😁😁".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

"Дуже красива у Вас собачка😍 А яка порода?", "Слюнки на подушечке не хватает))))😍😂", "Дуже люблю собак😉", "Какое очарование :)", "Спит, устала девчонка", "Красавец💞💞", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, віцепрем'єр Розенко потрапив до лікарні, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенка розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.