Актриса Мер'єм Узерлі нещодавно опинилася в центрі цькування турецькими засобами масової інформації через вагітність поза шлюбом. Про неї писали, як про легковажну жінку, яка порушує сімейний устій і ганьбить суспільство.

Зірка "Величного століття" спокійно прийняла цю критику і відповіла недоброзичливцям, що ніхто не в праві її дорікати в цьому, адже дитина є даром Аллаха. На її бік встали незалежні журналісти, здивовані і обурені колючими виразами на адресу вагітної дівчини.

Читайте Знай в Google News!

Видання albawaba повідомляє, що Узерлі виходить заміж за батька своєї другої дитини, бажаючи красиве і пишне весілля. Однак у зв'язку з становищем у світі, настільки масштабна подія провести неможливо, тому з весіллям було вирішено почекати. Але пропозиція вже була зроблена давно, актриса сподівається зіграти весілля в січні наступного року.

Мер'єм Узерлі, скріншот: Youtube
Мер'єм Узерлі, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ім'я свого коханого Мер'єм Узерлі тримає в секреті, але існує інформація про те, що він американець, який переїхав заради неї в Берлін. А сама актриса не слухає нікого, насолоджуючись становищем і чекає той день, коли зуміє зустрітися зі своїм маленьким дивом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірку "Величного століття" побачили в ліжку заплаканою і опухлою: "Вже не потрібно"

Як повідомляв "Знай.ua", халвет не те, чим здається? Творці серіалу "Величне століття" обдурили глядачів.

Знай.ua писав, бліда і втомлена: зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, що з нею зробила вагітність.