Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер бере участь в шоу фігурного катання" Льодовиковий період", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram.

Цього разу красуня показала яскраве фото, на якому з'явилася в образі легендарної актриси Мерилін Монро.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Регіна позує на чорному тлі, перед камерою вона з'явилася в розкішному вбранні. На ній атласну сукню персикового відтінку і цікавого фасону, поверх якого вона одягла білосніжну хутряну накидку. На голові зірки світловолосий перуку в хитромудрій зачісці, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Тодоренко написала: "Mua & hair - @yanabuzychkina. Ну, це просто бомба! Нехай нескромно, але як же мені сподобалося виступати в образі Монро. Одне задоволення побувати в ролі актриси століття". Шанувальники в захваті від нового образу телезірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.