Франківська актриса Ірма Вітовська знялася в новому українському серіалі під назвою "Секс, Інста і ЗНО". Його прем'єра відбудеться вже скоро, а режисером виступив Антоніо Лукич.

Проект розповідає історію про життя покоління Z, правдиво і відверто, іноді незручно і без цензури і стереотипів.

Читайте Знай в Google News!

Герої будуть чесними у всьому і дадуть відповідь на питання, чи варто займатися сексом в 16, що робити при цькуванні в школі і як пережити прищі і ЗНО. Звичайна Вінницька школа містить у собі кілька одинадцятикласників, які готуються до зовнішнього незалежного оцінювання. Паралельно відбувається дружба, любов, ворожнеча, сварки і суперництво.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Анна Ярмоленко зіграла роль головної героїні - Саші. Вона має всі шанси виграти в голосуванні на посаду президент школи, проте її ворог на ім'я Єва, образ якої втілить Карина Черчевич, знаходить компромат на дівчину. Він переверне догори дном не тільки плани Саші, але і все її життя. Ірма Вітовська ж гратиме психолога.

Серіал показуватимуть на онлайн-платформі "1+1", не на телебаченні. Поки планується лише 12 серій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль та Ірма Вітовська увійшли до топ найвпливовіших жінок України - Прикарпаття аплодує зірковим землячкам.

Як повідомляв "Знай.ua", Ірма Вітовська чуттєво підтримала свою найріднішу: "З рівним хребтом"

Знай.ua писав, Ірма Вітовська бореться з садистами на батьківщині: уряд тут не допоможе.