Український співак, володар почесного звання Заслуженого артиста і учасник шоу "Голос країни" Арсен Мірзоян частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Він перебуває у шлюбі з Тонею Матвієнко, дочкою відомої української співачки Ніни Матвієнко. Жінка народила йому дочку Ніну 15 січня 2016 року.

Читайте Знай в Google News!

Зараз він виклав фотографію з волейбольного поля. "Спасибі за гру! Сподобалися обидві команди:)", — написав він у підписі до публікації. Він зробив селфі з двома іншими гравцями, один з яких, на думку коментатора, виглядає як втомлений Пальчевський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Мірзоян часто ділиться зі своїми передплатниками фотографіями, на яких постає в спортивній формі. Він вже ділився знімками з волейбольного поля і забігів з перешкодами. "Спасибі за відмінну пісню!!!!", "Пальчевський зліва втомлений що???",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зять Ніни Матвієнко поїхав за грибами на танку. Повна Екіпіровка і команда грибників поїхала висадитися серед густого лісу. Таким чином, незважаючи на похмуру погоду Арсен ще й з кількома друзями вирішили влаштувати захоплюючу подорож.

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян перетворився на Джеймса Бонда на нових зйомках з дружиною: "нереальні"

Знай.ua писав, посивілий зять Ніни Матвієнко перетворився на Вірастюка, справжній силач: "Взяв - неси!"