Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після десятирічного дуету з Потапом, три роки тому почала сольну кар'єру, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі яскраві фото в стильному осінньому цибулі, а в підписі до них заінтригувала шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя відображена у дворі свого будинку, куди вийшла в модному вбранні. На ній укорочені сірі джинси і світла футболка, поверх якої вона накинула бежеве пальто з хутряним коміром. Її пишні кучері недбало укладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Каменських написала: "Autumn coziness. Готую для вас дещо дуже тепле, що буде зігрівати ваші серця навіть в саму прохолодну погоду. Скоро все дізнаєтеся. А поки - одягайтеся тепліше і зігрівайте один одного. Класних вихідних вам!". Шанувальники зірки не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.