Анна Трінчер є зіркою серіалу "Школа". Вона шукає кохання і поділилася інформацією, що саме стало причиною їх розставання з минулим хлопцем, зіркою цього ж серіалу, Богданом Осадчуком.

Вона розповіла, що причиною розриву стали постійні сварки. "Ми зрозуміли, що більше не можемо, постійно сваримося, напевно, переросли один одного", — додала вона в епізоді шоу "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Читайте Знай в Google News!

Трінчер також поділилася, що знаходиться з Богданом в прекрасних стосунках. Вони близькі один одному, завжди мають обопільну підтримку, а нещодавно навіть літали до Туреччини великою компанією і періодично зустрічаються, щоб просто поспілкуватися і згадати, як у них все було прекрасно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я всім бажаю, щоб ви з колишніми були в таких відносинах, як ми з Богданом", — заявила Ганна. А на питання про те, чи з'явилася нова любов у неї за цей час, вона відповіла — Ні. Вона вільна жінка, але їй все одно хочеться відносин, до когось пригрітися, з кимось обійнятися або просто подивитися серіал, так як зараз багато часу люди проводять вдома.

У неї є шанувальники, які пишуть їй, надсилають квіти і подарунки. Але думати про те, що їй не вистачає хлопця, вона не хоче, тому завантажила свій графік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лисина, скасування: Jerry Heil розповіла, навіщо "поголила" голову.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Олени Кравець "застукали" з пляшкою: юна красуня рвонула у відрив.

Знай.ua писав, внучка Ротару наплювала на Байдена з Трампом і начепила на голову 250 євро, Нью-Йорк чекає.