Зірки в новому зворушливому випуску "Танців з зірками" станцюють два танці - з класичної програми з партнером і з рідними. Крім того глядачі побачать виступ гостя, який втілить свою мрію на паркеті.

Читайте Знай в Google News!

Надія Мейхер буде танцювати фолк-модерн разом з дочками, а Санта Дімопулос контемпорарі разом з синами. Сергій Танчинець виконає ф'южн разом зі своєю дружиною і дітьми під ліричний трек Elton John "Can you feel the love tonight". А його головний конкурент на паркеті Сергій Мельник продемонструє пристрасну румбу разом з олімпійською призеркою Анною Різатдіновою.

Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1
Танці з зірками, фото: прес-служба 1+1

Особливим виступом стане вихід на паркет колишнього учасника шоу Ігоря Кузьменка та Карини. Дівчина втратила ногу і шоу "Танці з зірками" допомогло їй не впасти духом і почати танцювати на протезі. Разом вони виконають ча-ча-ча, щоб показати всім, що ніколи не потрібно втрачати надію, а тільки рухатися вперед до своєї мрії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Запрошеною суддею стане переможниця третього сезону "Танців з зірками", актриса і Холостячка Ксенія Мішина.

Спеціальним гостем з музичним виступом стане артистка продюсерського центру MONATIK Corporation-NiNO.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Фреймут після провалу на" Танці з зірками " засікли в метро.

Як повідомляв Знай. ua, легенда "Танців з зірками" Шоптенко підкорює великий екран, навіть Бродвей такого не бачив.

Також Знай. ua писав, що Влад Яма з дружиною вперше провели екскурсію по новому будинку, як живе суддя "Танці з зірками".