Екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін досі популярний. Навіть після розпаду колективу і відходу Стаса в "одиночне плавання", шанувальниці не стали любити його менше. І секрет не тільки в чарівному голосі і накачаному тілі.

Просто Костюшкін ніколи не був "зірковим" - його безпосередність, чарівність і почуття гумору так само вплинули на його популярність, як і голос.

Костюшкін щасливо одружений, і разом з дружиною вони часто дурять, знімаючи щось смішне в Instagram. Цього разу зіркове подружжя постало перед публікою з чимось дивним на обличчі-не то лейкопластирями, не то антицелюлітними тейпами.

Костюшкін не став нічого пояснювати своїм передплатникам-здогадайтеся, мовляв, самі. Єдине, що він написав в описі, це те , що вони з дружиною "тейпануті", і що пост не комерційний і не є рекламою.
До чого самоізоляція людей доводить! Залишається сподіватися, що карантин скоро скінчиться, і зірки зможуть нарешті повернутися до свого звичайного графіку, а не сходити з розуму від нудьги вдома.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.