Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка вирішила раптово змінити стиль і спробувати себе в абсолютно новому образі, похвалившись "оновленнями" на свіжому селфі. Красуня, яку аудиторія завжди звикла бачити з довгим прямим волоссям обрізала чубок і трохи вкоротила довжину, ніжно посміхаючись на камеру без краплі макіяжу. Також Джамала вирішила нагадати, які ще "експерименти" із зовнішністю встигла провести за свою кар'єру. На архівних кадрах молода матуся постала з різними зачісками і навіть в досить сміливих образах, проте ніколи не змінювала колір волосся, завжди залишаючись палкою брюнеткою.

“Для того, щоб бути незамінною, потрібно бути різною” Коко Шанель ⠀ Згодні? Не бійся! Якщо пряме волосся — накручуй, курчаве — вирівнюй! Руби каре, чолки, заплітай коси! Коротше, Be Brave!!! ❤️ ⠀ P.S. На фото, звісно, далеко не всі мої експерименти. Все думаю, коли вже можна буде завантажувати більше 10-ти 😂 Це я накидала лише за останні 2-3 роки.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше