Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі.

Так, цього разу зіркова красуня показала у своєму мікроблозі незвичайні фото на яких позує, мабуть, на святковій вечірці, куди прийшла в ефектному образі.

Читайте Знай в Google News!

На першому знімку Леся зображена одна, на другому – зі своїми подружками. На захід красуня прийшла в сексапільному вбранні - не ній коротка шкіряна спідниця чорного кольору і укорочена чорна кофтинка, а Свій образ вона доповнила витонченими прикрасами. Волосся телезірки розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Нікітюк написала: "Режим "Шалена імператриця" включили і відразу вимкнули. Установи до 22.00. Але торт я встигла з'їсти, знаєте з чим? - "З моєю майбутньою вагою". Було круто ❤️❤️❤️ @liya_li__ # 30". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, її завалюють комплементами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.