Відомий український комедійний актор Юрій Ткач, який знявся в декількох ситкомах, був тренером "Ліги сміху", а також грає на сцені у складі студії "Квартал 95" часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. А цього разу комік зачарував шанувальників сімейною ідилією - він показав миле фото з маленькою донькою і дружиною Вікторією з вечірки з приводу його дня народження, йому виповнилося 37 років.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, гуморна сімейка відображена у святковій фотозоні з повітряними кульками і гірляндами, схоже вечірка проходила в стилі 90-х.іменинник з'явився перед камерою в темних брюках і світлій футболці з принтом, поверх якої накинув синю спортивну курточку. Поруч з ним стоїть Дружина в цікавому вбранні – на ній рожеві лосини, коротка джинсова спідниця і темна спортивна кофта. Але найбільше відрізняється дочка коміка Ліза – юна красуня запально позує в яскравому вбранні. Фанати жартують, що він майбутня зірка. У підписі до публікації Юрій Ткач написав: "Ви зробили мій сьогоднішній день! Люблю вас, мої дівчатка". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, засинаючи його компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дав волю фантазії разом з "крихіткою Ліззі".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав, що буде, якщо засунути у вуха петарди.

Також портал "Знай.ua" писав, що Дорофєєва навчила Ткача з "Кварталу 95" спокусливо рухати тілом.