Поліна Логунова, дружина актора Дмитра Ступки, вирішила похизуватись, що першою почала лікувати людей їжею.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост був розміщений в Іnstagram Логунової.

Телеведуча і авторка марафонів по правильному харчуванню і спорту вирішила "бути першою" і пригадала, як перша написала про зв'язок здоров'я (а не тільки жиру) і їжі, написала, що мої марафони про ЗДОРОВ'Я. Коли почала отримувати десятки повідомлень про шокуючі, навіть лікарів, результати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Тоді я чітко зробила акцент - я лікую людей їжею. Не лікар, не місія, але знаю, як це працює і тоді підтягнулися і лікарі і місії 😆 Слідом за ними вгодовані дієтологи, оселедцеві, вівсяні, детоксні, кетозні. Я почала бачити свої мовні звороти в текстах, в словах, в закликах цих людей. "хммм, 🤔" - подумала я. Людей, які організовують збіговиська під назвою "Детокс" я б взяла за вухо, поставила на гречку в кут на 10 діб", - пише Логунова.

За словами Логунової, це прекрасно, давати приклад. Немає жодної програми, подібної до її і вона рада приносити користь і подавати вектор. І додала, що у її житті таке не вперше і навіть не в 20-ий.

"Заварила чашку кофе, надела белый пушистых халат, закинула ноги на стул, вдохнула ароматные зерна любимого напитка и made a conclusion: "Just a Queen 👑, happy to be first, like always 😉", - резюмувала "королева" Логунова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поліна Логунова розкрила темну сторону Дмитра Ступки - "Навіть погрожувала ножем..."

Як повідомляв Знай.uа, дружина Ступки Логунова показала шикарну фігуру, зробивши літо ще більш спекотним.