Відомий телеведучий і шоумен, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вирішив в осінні дні поділитися зі своїми шанувальниками новою порцією"прищепив життя". Дмитро розповів про те, як проходили його ранкові обряди, так би мовити, старт дня — в різні періоди. Діму також потягнуло і на філософські роздуми.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікація Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"Про правила життя. Колись мій день починався о 6 ранку, я випивав склянку теплого чаю з медом, пробігав 10 кілометрів, після робив розтяжку, підтягувався, віджимався, приймав контрастний душ і з'їдав корисний вуглеводний сніданок. Озираючись на ці дні хочеться запитати самого себе, невже все було настільки погано? Але бувало і по-іншому, коли я прокидався після полудня і ще в обід щодня випивав пляшку вина. Зараз ранкові ритуали стали набагато простіше: прокинувся, посміхнувся, випив склянку води і пішов будити дитину в школу. Напевно, будуть і інші сценарії. Головне, про що я завжди пам'ятаю зараз, - у мене завжди повинна бути мрія, заради якої я прокидаюся вранці, інакше я просто не встану. І друге - не можна їсти перед сном роли, інакше вранці рідна мати мене не впізнає.", - поділився історіями з життя Дмитро.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що вдівець співачки Жанни Дмитро Фріске Шепелєв нещодавно займався важливою справою: він вибирав для своєї молодої сім'ї нове житло. Телеведучий зазначив, що його думки і думки коханої дуже сильно змінилися з часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кудрявцева розкрила брудний секрет вдівця Фріске Шепелєва: "Він над Жанкою знущався".

Як повідомляв Знай.uа, "Я — коханець Галкіна": вдівець Фріске Шепелєв розповів, що його бісить.

Знай.uа писав, Шепелєв зізнався, що дратувало його в покійній Фріске: "Я сильно обпікся....".