Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, відома роллю Варі у серіалі "Інтерни" і російський комедійний актор, шоумен, співак і телеведучий, найбільш відомий під псевдонімом Гарік "Бульдог" Харламов розлучаються і ділять спільне майно.

Асмус і Харламов ділять будинок на московській Рубльовці. В кінці жовтня пара офіційно розлучилася після семи років шлюбу, а тепер їм належить домовитися про розподіл нажитого в шлюбі майна.

Читайте Знай в Google News!

Російським ЗМІ стало відомо, що їх чотириповерховий таунхаус в Туринському стилі знаходиться в закритому селищі в 10 хвилинах від концертного залу "Барвиха Luxury Village", куди Харламов часто їздить на зйомки Comedy Club, і в п'яти хвилинах від школи "Президент", де навчається донька знаменитостей.

Асмус і Харламов з донькою - фото Instagram
Асмус і Харламов з донькою - фото Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Будинок побудований на одній з найбільших ділянок в селищі — майже вісім соток. Схожі будинки в тому ж місці продаються за ціною 90-100 млн рублів.

Христина Асмус і Гарік Харламов, фото з Instagram
Христина Асмус і Гарік Харламов, фото з Instagram

410-метровий таунхаус на Рубльовці належить Гаріку, він купив його ще в 2014 році, коли доньці ледь виповнився рік. Зараз будинок знаходиться в розпорядженні Христини, найближчим часом буде завершено процес по розділу майна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.