Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, на одній з фотосесій. Так, артітска позувала на бежевому тлі, примірявши лише напівпрозорий корсет тілесного кольору з глибоким декольте і акуратним срібним аксесуаром-бра, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

Красуня блиснула пишними грудьми, стрункою талією і виразними ключицями, загадково дивлячись вдалину. При цьому дівчина видала ще й невеликий секретик своєї стрункості - крім виснажливих тренувань вона намагається завжди висипатися, а натщесерце пити воду з куркумою і медом, хоч, звичайно, спорт і дисципліна в побудові такої шикарної фігури зіграли куди більшу роль.

Ранок понеділка. Просто виспалася, попила водичку з куркумою і медом... Вуаля 😅 Всім продуктивного робочого тижня ❤️

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "не буває так ,що ,Настя ,просто виспалася і попила водички ,потрібно шукати в цьому якийсь таємний сенс ....", "Жіночий корсет, один з найсексуальніших предметів жіночої білизни;)", " шикарна жінка😍", " спасибі за вашу мотивацію🤗 🤗 🤗", " чарівно!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.