Найепатажніший співак 90-х EL Кравчук, про якого українці дізналися після фестивалю "Червона рута", згадав свій творчий шлях повний пристрасті, ризиків та шоку.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Андрій Остапенко (справжнє ім'я артиста) поділився архівною фотографією з фестивалю "Червона рута" на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Варто зазначити, що на знімку виконавцю всього 19 років. Зірка 90-х зовсім не схожий на себе – у нього чорне кучеряве волосся і пухкі щоки.

"Знайшов в архівах такий раритет.... скільки спогадів, скільки надій))) от цікаво, а про що ви мріяли в свої 19-20 років? 😁❤️" - написав EL Кравчук.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Супер! Візьму в наш архів, з твого дозволу", "Хто це?)))", "Багато крутих було фестивалів, але цей був ще й культовим. Він реально порвав Україну", "Ой а я тебе пам'ятаю такого. В училищі Глієра", "Круто! Постав у рамочку, буде гарне нагадування творчого злету!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка 90-х EL Кравчук розповів про спільне життя з Андрієм Данилком: "Боявся".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка 90-х EL Кравчук згадав, чому жив з Андрієм Данилком.

Також портал Знай.uа писав, що друг Ірини Білик EL Кравчук висловився про сурогатне материнство: "Вона – провокатор моїх думок".