Зірка української естради 90-х і нульових Андрій Кравчук вирішив випробувати свою долю в шоу "Х-фактор". Вся справа в тому, що слава його помітно вщухла і вже кілька років про нього не було чутно.

На кастингу Кравчук вирішив виконати власну пісню "Доля".

"Х-фактор для мене платформа, яка дозволить довести ще і бажання бути на сцені і співати для людей", - так виконавець прокоментував свою участь у популярному проекті.

Підкреслимо, що Андрій встиг записати новий сингл, який світ зможе почути вже найближчим часом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Зараз у мене стали з'являтися нові пісні, які, я сподіваюся, з допомогою «Х-фактора» та каналу СТБ почує дуже багато людей. Я завжди йшов у розріз з громадською думкою, мені цікаво підривати загальноприйняті стереотипи, і зараз я хочу запалити і підірвати стереотипи, пов'язані з El Кравчуком, і показати себе справжнього" чесно зізнався співак

Один із суддів популярного українського шоу "Х-фактор", Андрій Данилко, заявив, що саме він порадив Кравчуку взяти участь у кастингу.

Нагадаємо, популярне українське шоу Х-фактор-9 наближається до завершення кастингів, після яких буде тренувальний табір для вокалістів і, безпосередньо, прямі ефіри, яких чекають мільйони українських глядачів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за словами Андрія Данилка, людина може залишатися патріотом, незважаючи на те, яку мову вона використовує для спілкування – російська або українська. Незважаючи на це, громадянин країни повинен знати державну мову. Шоумен висловив свою точку зору, після чого почалася дискусія з цього приводу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що рок-група, про яку Україна на якийсь час забула, увірвалася в шоу-біз і знову готова відсунути фаворита українських вовчиць Олега Винника на другий план. На 4-й кастинг відомого пісенного шоу "Х-фактор" прийшли хлопці з легендарної групи "Мотор’ролу".