У мережі вже розгорівся сильний скандал, який пов'язаний з організацією кастингів проекту "Х-фактор – 9". Так, співачка Тетяна Брянцева у соцмережі Facebook повідомила, що продюсери проекту після кастингу відмовили їй в участі.

Тетяна Брянцева

На додаток, за словами співачки, кастинг, який нібито проходив у Полтаві, насправді знімали в українській столиці.

Я очень ждала этот субботний выпуск вокального шоу #xфактор #xfactor 20.10.18. Потому что, стала частью этого шоу. Но первой ложью было то, что этот кастинг снимали в Полтаве , а не в Киеве, как было на самом деле, а именно, на киностудии #filmua , на Закревского , 22 . Моё выступление, по каким-то непонятным мне причинам, вырезали из эфира- это было ложью #2. Я прошла в тренировочный лагерь, у меня было 3 Да. Итак, я рассчитывала своё время уделить этому проекту, так как мне сказали явиться 1.07.18 на киностудию им. Довженка. Мы с семьёй спланировали лето так, чтобы я могла сниматься, планы были выстроены из приоритета #хфактора. Но за неделю до этой даты мне написали,( даже не позвонили), что продюсеры решили не снимать меня и я больше не принимаю участия в шоу ( без причин)!( Это было реально нечестно и несправедливо! За моей спиной немало проектов, таких как #голоскраїни , #шанс , международные вокальные конкурсы , но так подло со мной нигде и никогда не поступали. Всегда на этапе предкастинга тебе известно, проходишь ты дальше или нет. И тут без обид. А когда отснята финальная картинка, и ты знаешь, что ты в проекте, такого не было никогда!!! Спасибо огромное, моей группе поддержки - Марта Холод , Boyko Tatiana , тарас копыл , Андрей Соколов ! Которые были со мной весь день, поддерживали и болели за меня, радовались моей победе и дальнейшем участии в шоу #xfactor . Позор - организаторам и продюсерам, Елена Романенко , Вадим Лисица , которые так неуважительно и бесцеремонно обходятся с талантливыми людьми. Лживое шоу #хфактор , предостерегаю всех желающих и тех, кто верит в честность проекта, лучше смотрите другие шоу . Знаю, что сила соц.сетей безгранична, так что пусть знают все, мне нечего скрывать! Буду благодарна за репост! #стб #bryantseva #tanyabryantseva #singer

Geplaatst door Таня Брянцева op Zondag 21 oktober 2018

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Перша брехня полягала в тому, що цей кастинг знімали в Полтаві, а не в Києві, як було насправді, а точніше, на кіностудії Filmua, на Закревського, 22", - пише дівчина.

Більш того, Тані не повідомили причину, за якою її виключили з проекту. Також виконавиця порадила телеглядачам обрати інші шоу для цікавого проведення часу.

"Мені написали, навіть не подзвонили, що продюсери вирішили не знімати мене, і я більше не приймаю участі в шоу. Це ганьба організаторам і продюсерам, які з такою неповагою і безцеремонністю обходяться з талановитими людьми. Брехливе шоу Х-фактор, застерігаю всіх бажаючих і тих, хто вірить в чесність проекту, дивіться краще інші шоу", - повідомляє співачка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нові цікаві виконавці знову і знову завойовують увагу користувачів і телеглядачів. Хоча у новому сезоні "Х-Фактора" з'явився відомий гурт "мотор'ролла", який виконав хіт "8-й колір", вони все ж не змогли потрапити до 5-ки виконавців, яких найчастіше переглядають на YouTube.

Навіть у журі молоді виконавці викликали куди більше емоцій. Так, глядачі умилилялися Шуровим, який обійняв дівчину, яка виконала хіт "Океану Ельзи". Каменських не змогла стриматися коли почула хіт Люби Успенської у виконанні немолодого чоловіка.

Варто нагадати, що на шостому кастингу шоу "Х-Фактор-9" суддів здивувала поява на сцені відомої української співачки Ніни Матвієнко.

Нагадаємо, відомій акторці відмовили в ролі через сексуальність.

Як повідомляв Знай.uа хрест на кар'єрі Винника: кумир мільйонів ризикує втратити все.

Знай.uа писав, ONUKA зняла новий кліп на звалищі. Як вам вибір співачки?