Нові цікаві виконавці знову і знову завойовують увагу користувачів і телеглядачів. Хоча в новому сезоні "Х-Фактора" з'явилася відома група "Мотор'ролла", що виконала хіт "8-й колір", вони все ж не змогли потрапити в 5-ку найбільш переглядуваних виконавців на YouTube.

Навіть у журі молоді виконавці викликали куди більше емоцій. Так, глядачів зворушив Шуров, який обійняв дівчину, що виконала хіт "Океану Ельзи". Каменських не змогла стриматися коли почула хіт Люби Успенської у виконанні немолодого чоловіка.

Крім цього, конкурсанти чіпляли журі своїми сумними історіями. Петро Герасимов з неймовірним басом поділився тим, що його батько хворіє на шизофренію. Юрій Селін розповів, що після розставання з дружиною йому довелося стати батьком-одинаком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Деякі учасники брали суддів своїм веселим характером. Наприклад, поляк Шимон розповів, що працюючи офіціантом щодня пробігає між столами 24 км. Виходить, що він майже марафонець!

Петро Герасимов – В'ячеслав Хурсенко – "Соколята"

Оксана Івасів – Океан Ельзи – "Обійми"

Юрій Селін – Любов Успенська – "Небо"

McDovbush & NATALKA POLTAVKA – Потап і Настя Каменських – "Не пара"

Szymon Grzybacz – Сһгіѕ Іѕаак – Wicked Game

Нагадаємо, на шостому кастингу шоу "Х-Фактор-9" суддів здивувала поява на сцені відомої української співачки Ніни Матвієнко

Як раніше повідомляв Знай.ua, на всесвітньо відомому шоу талантів "America’s Got Talent" унікальний пес Оскар породи золотистий ретривер під час свого виступу зворушив глядачів у залі співом і впевнено пройшов в наступний етап телешоу.

Також Знай.ua писав, на популярному міжнародному вокальному конкурсі Baltic Voice дуже юна українка Настя Мартинюк завоювала перше місце.