Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно зіркова журналістка поділилася пікантним фото зі свіжої фотосесії, на якому постала в сміливому образі. У кадрі 28-річна Есхакзай позувала в напівпрозорих рукавичках і латексному білосніжному плащі, під яким проглядало чорне мереживне боді. Варто відзначити, що вийшло досить спекотно і сексуально.

"Шикарно, коли є запас фото з фотосету) ви віддаєте перевагу #streetstyle або студійним фоткам у блогерів?" - написала Раміна.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Без різниці, головне, хто на фото, і емоції цієї людини. Все інше не важливо", "Студійні😍 😍", "Фотки бомбічні, Раміна🔥", "Шикарна😍", - відзначили в коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Раміна Эсхакзай у чорному мереживі запаморочила голову чоловікам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Раміна Эсхакзай стривожила українців розмовою з докторами: "Не дають жодних гарантій".

Також портал Знай.uа писав, що колишня Козловського Раміна поділилася з українцями корисним лайфхаком: "Банька, масаж і с*кс-шоп".