Олександр Педан за свою багату телевізійну кар'єру взяв участь більш ніж в 10 різних гумористичних шоу і проектах. Свою славу він придбав саме завдяки своїй харизмі, приголомшливому майстерності і почуттю гумору.

Саме за ці якості Педана люблять і цінують. Тепер відомий телеведучий береться за новий проект-ImprovLiveShow.

Олександр Педан, фото: instagram.com/pedanos
Олександр Педан, фото: instagram.com/pedanos

Олександр Педан замінить в ImprovLiveShow Євгена Кошового. У минулому сезоні він вже брав участь у програмі, але тоді він був в якості запрошеного гостя. Педан заявив, що йому було дуже комфортно перебувати на одній сцені з імпровізаторами програми, і вже після першої участі в програмі він задумався, що було б непогано попрацювати з ними.

Олександр упевнений, що майбутнє гумористичних програм – саме в цьому форматі. У форматі, в якому немає заздалегідь заготовлених жартів,і все відбувається безпосередньо на сцені, а не за лаштунками. Також Педан пообіцяв, що глядач побачить його в імпровізаціях.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "прийшов час", - Настя Каменських показала, як виросли її малюки, копія матусі

Як повідомляв " Знай.ІА", фітнес-модель Ана Чері в бікіні-невидимці дозволила пускати слинки на соковиті сідниці. Дівчина разом з чоловіком і величезною компанією подружок вирушила на довгоочікувані канікули, відвідавши Райські Мальдіви.

Знай.ІА писав, зірка "школи" Анна Трінчер у золотому запорожці заспівала про колишнього: "Дитинко, не поспішай"