Українська письменниця Ірена Карпа, яка нещодавно видала свою нову книгу" Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете", поділилася свіжими фотографіями з ліжка і зізналася, що придумала собі нове захоплення.

Читайте Знай в Google News!

"Good morning, darlings. Прокинулася я з відчуттям, що треба терміново почати робити щось нове на цьому локдауні. (Поки школу не перевели на домашній варіант і ще є куди ховатися). І от нове це - напевно, книжка. Readers friendly формату", - пише Карпа.

Письменниця розповіла про прийом, який використовує на своїх майстер-класах. І це Порада молодим авторам спілкуватися зі своєю аудиторією, питати свого читача про те, про що цікаво і важливо їм читати.

"Так від беру і застосовую цей прийомчик сама, бо довіряю своїй авдиторії. Якось так склалося, що т * піци і м * ділі тут не затримуються, а кожен хейтери на вагу золота, бо відразу стає предметом дослідження і написання колонки", - зізнається Карпа.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

І після питання вже до своєї аудиторії Карпа отримала безліч відповідей про те, про що люблять зараз читати її шанувальники.

"Про фінансову аферу з елементами філософії як бути оптимістом в будьонному житті :) ❤️💚", " Про юність і як взяти від неї все💕", " Ревнощі: користь, шкода, зайве, дурня, пристрасть, як не згоріти і не спалити хату 🔥", " Щось на кшталт Лоран Гунель "Бог завжди подорожує інкогніто"", "Про жіночу самореалізацію, силу", " Про Ваші подорожі, дуже цікаво стежити в сторіс, а книжку про це було б ідеально❤️", "Гори, пригоди", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Карпа підказала українцям "заробітчанський лайфхак", як видати річ по 5 євро за 750, жінкам на замітку.

Як повідомляв Знай. ua, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан, без нього-як фанера над Парижем.

Також Знай. ua писав, що Карпа пригадала знущання в школі, звернувшись до батьків і дітей.