Співачка Jerry Heil підкорила українців іронічними текстами пісень і її популярність тільки зростає і при цьому її серце вільне для любові. Так, за лаштунками шоу" Діти проти зірок " Новий канал запитав Jerry Heil, який хлопець зможе підкорити її серце.

Читайте Знай в Google News!

Інтелект-це страшна сила. Коли бачу, що хлопець розумний і класно жартує, я здаюся, – зізналася вона.

А чи важливо для неї, як виглядає хлопець?

"Не можу сказати, що оцінюю людей по зовнішності, – розповідає артистка. - Однак, якщо людина зовсім не стежить за своїм тілом, для мене це показник. Адже духовно розвинена особистість розуміє, чому варто над ним працювати. Зазвичай хлопці, з якими я спілкуюся, стежать за своєю формою".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У житті Jerry Heil-дуже привітна і позитивна. Але є речі, які можуть її засмутити в людях.

"Наприклад, коли людина говорить одне, а робить зовсім інше, - розповідає вона. - Розумію, що коли ти розчаровуєшся - сама винна, бо спочатку налаштувала ілюзій. Але найбільше мене засмучує, коли людина розвінчує твою віру в його щирість".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Jerry Heil потрапила в пастку і благає про допомогу.

Як повідомляв Знай. ua, смілива Jerry Heil кинула виклик Потапу і Кошовому, шампунь вже не допоможе цій голівці.

Також Знай. ua писав, що Jerry Heil розповіла, навіщо "поголила" голову.