У "Жіночому кварталі" довели, що дружба між свекрухою і невісткою - це не міф.

Читайте Знай в Google News!

"Жіночий квартал" - одне з найпопулярніших шоу на українському телебаченні. Телепроєкт, просочений тонким жіночим гумором і сатирою, яка дарує гарний настрій не лише дівчатам, але і хлопцям, користується колосальною популярністю. Дівчата з "Жіночого кварталу" стали одними з найбільш впізнаваних персон не тільки на телебаченні, але і в Інтернеті. Офіційна сторінка шоу в Instagram зібрала понад 2 мільйони шанувальників, які уважно стежать за новими постами "Жіночого кварталу", а дівчата не втомлюються їх тішити новими відео та фото.

Цього разу в офіційному акаунті "Жіночого кварталу" в Instagram з'явилось нове відео, в якому дівчата показали цікавий сатиричний сюжет на тему знайомства з батьками коханого. Повз такий важливий захід в житті кожної дівчини просто не могли пройти в "Жіночому кварталі".

"Моя одна подруга так хотіла сподобатись батькам нареченого, що розподобалась нареченому", - пожартувала Ірина Сопонару, представляючи нову сценку.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За сюжетом сценки, хлопець привів свою дівчину в ресторан для знайомства зі своєю мамою. В ході цього заходу, з'ясовується, що батьки нареченого мільйонери.

"Дружба між невісткою та свекрухою існує! Особливо, якщо мама вашого чоловіка дуже й дуже багата", - анонсували відео дівчата із "Жіночого кварталу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Жіночий Квартал" показав залаштунки шоу

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Кравець найбільш істеричною в "Жіночому кварталі" назвала Олександра Пікалова

Також Знай.ua писав, спокусливі зірки "Жіночого кварталу" показали дзеркалу всі свої принади.