Акторка Анастасія Заворотнюк, яка веде напружену боротьбу з онкологічною хворобою, почала з'являтися на вулиці заради прогулянки ділянкою біля свого заміського будинку в селищі Крекшино.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційне агентство RIA

Артистка продовжує зберігати повну конфіденційність. Щоб її не могли сфотографувати папараці, прогулянки проходять виключно за парканом маєтку. Навіть при необхідності виїхати в Москву машина під'їжджає до дверей так, щоб сторонні не побачили, як артистку садять в автомобіль.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію
Показати ще

Примітно, що через слабкий імунітет і задля захисту онкохворої Заворотнюк від інфекції, у тому числі від коронавірусу, родина приймає гостей будинку. Акторку постійно супроводжують її рідні, у тому числі хореограф Петро Чернишов.

Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео
Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео

Прогулянки — не єдина активність акторки. Не так давно Заворотнюк виходила на зв'язок з Андрієм Малаховим, щоб привітати Миколи Баскова на телепередачі, присвяченій його дню народження. Басков у відповідь висловив підтримку Насті у боротьбі з хворобою.

ЗМІ дізналися про рак у Анастасії Заворотнюк ще влітку минулого року. Пізніше у родині зірки підтвердили, що вона знаходиться на лікуванні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колега онкохворої Заворотнюк розповіла про сурогатне материнство "прекрасної няні": "Не сильно їй допомогло"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.