Новий ведучий Improv Live Show, яке виходить на Новому каналі, розповів, хто і що підштовхнуло його переїхати до столиці.

Як і багато зірок, телеведучий Олександр Педан не відразу став популярним затребуваним ведучим і шоуменом. Виявилося, що до успіху і визнання зірковий красень йшов бурхливо і пробував зайняти себе в багатьох сферах. Так, свої перші гроші Саша заробив продавцем слабоалкогольних напоїв - його за це мало не вбили. А далі був КВК і перша серйозна робота в офісі. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Читайте Знай в Google News!

"Вирішив піти попрацювати за своєю економічною спеціальністю. І став начальником рекламного відділу мережі салонів мобільного зв'язку. Це було смішно, тому що начебто і був начальником, але у відділі працював тільки я. мав власний кабінет. Щоб ви розуміли, крім мене, він був тільки у директора і головбуха. Також вибив собі потужний комп'ютер, на якому робив різні графічні штуки. Загалом, був модним", - поділився Олександр.

Також з'ясувалося, що Педан сумнівався, чи варто йому переїжджати до Києва, коли його покликали працювати в Comedy. Сумніви розвіяла дружина ведучого Інна, порадившись з нею Олександр прийняв рішення перебратися в столицю. "Вдячний Інні, яка підштовхнула мене і сказала, що буду шкодувати все життя, якщо не зроблю цього. І, як бачите, ми не прогадали", - зізнався Саша.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Педан, фото - Новий канал
Олександр Педан, фото - Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Педан у День вишиванки зважився зробити відверте зізнання.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Педан не помітив роки життя з дружиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олександр Педан піддав своє життя небезпеці заради мрії.