Поліна Логунова – популярна українська телеведуча родом з Білорусі і дружина знаменитого актора театру і кіно Дмитра Ступки.

До народження доньки Богдани вона активно знімалася для обкладинок чоловічих журналів. Зараз дівчинці три роки і зіркова мама стала рідше радувати шанувальників відвертими фотосесіями.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Поліна розвивається в соцмережі Instagram, куди викладає яскраві фото та відео зі свого життя. Нещодавно 32-річна знаменитість поділилася досить зухвалим знімком, на якому позує в блискучій сукні на одне плече. Образ фатальної красуні завершено вечірнім макіяжем і перукою зі світлих довгих локонів. Також на руці Логунової можна розгледіти круте татуювання.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ах ця фатальна блондинка 😍", "Вау😍", "Шикарна👍", "Красива завжди🔥 🔥 🔥", "Оля Полякова🙃", - написали користувачі соцмережі під постом.

"Снігуронька моя 🔥❤️", - зворушливо прокоментував її чоловік Дмитро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Логунова роздяглася догола, чоловіки втратили сон: "Безсовісно красива".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Ступки Логунова образила українців за те, чим займається і сама: не підбирала слова.

Також портал Знай.uа писав, що Поліна Логунова похвалилася двома дипломами і замахнулася на третю вищу.