Відомий телеведучий і шоумен, вдівець співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв часто ділився з багатотисячною армією шанувальників особистими фото і відео в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, телезірка довгий час приховував свої стосунки з дизайнером Катериною Тулуповою. Однак нещодавно Шепелєв розмістив на своїй сторінці в соцмережі романтичний знімок з коханою. Публікацію вже оцінили понад 28 тисяч осіб.

В описі до посту Дмитро звернувся до Катерини зі словами подяки: "Дякую за твою сміливість, дякую за красу, дякую за сміх!"

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До слова, Катерина на публікацію коханого публічно ніяк не відреагувала. Наречена Шепелєва не є активним користувачем соцмереж.

Разом пара вже більше чотирьох років. В кінці минулого року ведучий зізнався, що зробив коханій пропозицію руки і серця, на яку вона відповіла згодою.

Зараз пара живе разом зі своїми дітьми від попередніх відносин. У Дмитра є син Платон, якого народила Жанна Фріске, А у Катерини – донька Лада. Познайомилися закохані в дитячому садку, куди ходили їхні діти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Шепелєв перетворився на п'яницю, не врятувала навіть наречена: "Пляшка на день".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Шепелєв розповів про розбиті мрії своєї коханої.

Також портал Знай.uа писав, що Кудрявцева розкрила брудний секрет вдівця Фріске Шепелєва: "Він з Жанки знущався".