Російська танцівниця і балерина Анастасія Волочкова частенько радує своїх передплатників новими знімками і відео, іноді навіть скандального характеру.

Зараз жінка поділилася новими знімками з фотосесії у фотографа Олени Галіциної. На опублікованій фотографії балерина постала в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні в кадрі Леночки @elena_galitsyna_ один з образів виглядає так..", - написала вона. А її слова були підкріплені самим знімком, на якому можна розглянути екран фотокамери і готовий результат — Волочкову в блузці і з глибоким декольте. Також образ був доповнений окулярами і яскравою білосніжною шевелюрою.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Пізніше Анастасія поділилася, що з Оленою Галіциною також знімає кліп на пісню Олексія Малахова під назвою "До дна". Там жінка постала в короткому золотистому вбранні і довгих чоботях.

Коментарі під публікацією з новим образом закриті, тому користувачі ніяк не можуть висловити свою думку від побаченого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гола Волочкова прикрила розкоряку віником, як би не тріснуло – "Папа заохотив"

Як повідомляв "Знай.ua", Волочкова після виступу накинулася на людей: "Не подобається - Не дивіться"

Знай.ua писав, Волочкова без штанів засвітила найголовніше - ось, що у неї між ніг. Цього разу зірка показала публіці чергове дивне фото, на якому позує в своєму будинку, правда, обійшлося без шпагату.