Модель Альона Омович показала відверте фото з лимончиками.

Читайте Знай в Google News!

Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також підправила своє обличчя. У своєму мікроблозі модель викладає відверті фото і цей раз не став винятком.

На фото красуня позувала в корсеті, який не зміг вмістити пишні груди Олени. Але зате Омович його затягнула так сильно, що талія виявилася надзвичайно тоненькою. Модель в руках тримала чотири лимони, якими прикривала найпікантніше місце на грудях. Олена вмостилась перед камерою на столі, а волосся розпустила по плечах.

"Потрібно було цю фотку з лимонами вантажити, коли було 1.3 мільйона. Прогадала звичайно. Згодні?",- підписала фото Омович.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"У тебе талія 30 сантиметрів?",- запитали фанати.

"Та Ні, я не затягувала на повну корсет щоб вийшло 30)) у мене б очі з орбіт вилізли", - написала у відповідь Олена.

Шанувальники засипали красуню коментарями:

"Дівчина і чотири лимони", "Ангел", "Ще фото в корсеті, будь ласка", "Вау, ти прекрасна, моя леді, я так сильно тебе люблю, ти красива".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель Альона Омович показала спекотне фото

Як повідомляв портал Знай.ua, українська Кардашьян прикрила апетитні принади намистинками

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян порадувала новим відео.