Модель Альона Омович показала відверте фото з улюбленою їжею

Популярна Київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також підправила своє обличчя. У своєму мікроблозі модель викладає відверті фото і цей раз не став винятком.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке показала Альона, вона відображена в затишній кімнаті, сидячи на диванчику з широко розсунутими ногами. Перед камерою дівчина з'явилася у відвертому вбранні – на ній вузький чорний ліфчик, з якого вивалюється силіконовий бюст, і коротка картата спідничка, яку вона задерла, засвітивши чорні трусики. Між ніг модель поклала коробочку з картоплею-фрі, а в руці тримає склянку з напоєм. У підписі до публікації Омович написала: "Як ви розумієте за кількістю картоплі і моєї незадоволеної харі, сфоткатися вийшло не з першого дубля. P. S. Що б зараз з'їли з Mcdonald's? Пишіть перше, що спаде на думку". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони, відповідаючи на її питання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.