Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю скромної Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

32-річна зірка, яка нещодавно розлучилася з коміком Гаріком Харламовим, поділилася в соцмережі кумедним роликом. Христина показала шанувальникам, як утеплюється в холодну погоду. Варто відзначити, що вийшло досить потішно.

"Навздогін до вчорашнього посту. Нехай у кадрі я буду не така худа, зате теплооооооо!!!!! 😅" - написала Асмус.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше актриса скаржилася підписникам на погоду в осінній Москві.

"Вийшла я сьогодні о 5 ранку на зйомки, а на вулиці -2!! 🥶 Ну блін.., я так не граю 🤪 Найнеприємніший час для мене починається... 🙈 До весни я буду як зомбі. І півроку спати в обнімку з обігрівачем (ну хоч з кимось😂😂😂) Я не люблю холод 🥴 Завжди і скрізь мерзну. Як на мене краще +53, ніж +12. Навіть +18 для мене - холодрига ❄️ ️Я не люблю верхній одяг, кофти, шапки і шкарпетки 🧦🧣 Вітер - взагалі каламутний якийсь 😂 Я ніколи не сплю під кондиціонером і з відкритим вікном, навіть влітку", - заявила Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Асмус і Харламов ділять майно після розлучення: що "заслужила" красуня з Інтернів за 7 років шлюбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус після розлучення з Харламовим раптово "порозовіла".

Також портал Знай.uа писав, що відомо про нову кохану Харламова, зірку "Кріпосної" Катерину Ковальчук.