Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, позуючи на райських Мальдівах. А пізніше вона вирушила на відпочинок у Туреччину, і це в той час, коли всі її колеги-театрали вже повернуся до роботи.

Як виявилося, Христина вирішила похвалитися фанатам, що вона поїхала на море в той момент, коли всі інші вийшли на роботу в театр. Для цього актриса опублікувала дивне фото біля басейну на відпочинку за кордоном. На фото Асмус відображена в дивній позі в коротких джинсових шортах і рожевій майці. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу, тільки стильні рожеві окуляри. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.