Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно ведуча програми "ТСН" поділилася досвідом проходження щорічної мамографії. На фото Марічка постала без одягу в кабінеті фахівця.

"Однією тривогою (що присутня в очах на фото до отримання заключення лікаря) менше! Рік можу тепер не хвилюватися до чергової мамографії😀

Роблю це дослідження вдруге, раніше стежила по УЗД, але щоразу відкриваю якусь нову інформацію.

По-перше, якщо Ви вирішили записатися на огляд, а я сподіваюся до Нового року Ви внесете це до переліку справ "зробити в 2020", то йти треба лише у певні дні циклу.

✅Мамографію роблять - між 5 і 12-м днем циклу. Я була, наприклад, записана ще у жовтні, але запис клініка мені переносила через несправність апарату, "день" не перепитала, і я потрапила на дату, коли це дослідження зовсім не інформативне. Довелося відкладати ще на місяць.

✅ Чим більше я слухаю лікарів, тим більше в мене розвінчується міф про те, що я не належу до групи ризику, бо "вигодувала трьох дітей". Рак молочно залози - це гормонально обумовлене захворювання, тому чим більше у вас було гормонального впливу, тим більше ризиків - ранній початок місячних, вагітності, тривалий прийом ОК, переривання вагітності, ЕКО-запліднення, пізній клімакс - це все фактори ризику.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

😀Тепер про хороше - цей вид раку на 95 відсотків виліковний, якщо виявлений на ранній стадії. Проблема в тому, що українські жінки зазвичай дізнаються про нього на 3-4 стадії.

😀😁 Мамографія або УЗД може виявити найменші зміни, і Ви почнете вчасно лікуватися", - написала Падалко.

Також телеведуча поцікавилася у підписників, чи проходили вони мамографію: "Ви це зробили, друзі і подруги)?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Марічка Падалко після страшної хвороби підказала українцям, як підготуватися до локдауну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко сяє від щастя після звільнення Марківа: "Серветку для сліз..."

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко заговорила про другу хвилю вірусу: "Зробила закупівлю на кілька місяців".