Антоніна Паперна – старша донька відомої української акторки Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича.

Читайте Знай в Google News!

30-річна дівчина теж акторка, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото та відео зі свого життя. Варто зазначити, що зараз за життям доньки Ольги Сумської стежить понад 50 тисяч користувачів соцмережі.

Нещодавно Тоня розмістила на своїй сторінці спокусливий знімок, на якому позувала на тлі бежевої стіни. У кадрі Паперна постала в короткій білій майці, яка вигідно підкреслила її пишне декольте, а також в обтягуючих синіх джинсах.

"Ну як ви там? ❤️" - поцікавилася у підписників Антоніна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"😍 Красуня👍", "Відмінно👍", "Класика вічна))🌹🌹🌹", "А ви як там?😁 ", "Чарівна 👍", "Тоня, ви прекрасна❤️❤️💎💎", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, донька Ольги Сумської раптово видала сімейну таємницю, просто порівняйте: "На маму ніхто не схожий".

    Як повідомляв портал Знай.uа, донька Ольги Сумської зачарувала схожістю з красунею-сестричкою: "Мама завжди закликала..."

    Також портал Знай.uа писав, що донька Ольги Сумської вразила схожістю із зірковою матусею – одне обличчя.