Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували спекотне фото, яке, очевидно, було зроблено в рамках глянцевої фотосесії для журналу Vogue.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кароль еротично позує, лежачи на лавці в позі "берізки". Перед камерою зірка з'явилася в сексапільному вбранні, на ній вузькі Латексні лосини і темна блузка з візерунком, поверх якої вона накинула чорну шкіряну куртку, а на її ногах витончені лакові туфельки на шпильках. Волосся співачки акуратно зачесане, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації йдеться: "Зйомка для книги @vogue_ukraine"Українки в VOGUE". Фанати в захваті від нових фото Кароль, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.