Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео у своєму Instagram.

А нещодавно артист показав у соцмережі цілу фотосесію зі свого світського виходу – це було на церемонії нагородження премії "Людина року" від чоловічого журналу GQ.

Читайте Знай в Google News!

На знімках Філіпа Бедросовича можна побачити в компанії багатьох російських зірок, в основному чоловіків, яких, власне, і нагороджували премією. При цьому можна помітити, що правил карантину зірки не дотримуються – ніхто не носить маску і не дотримується соціальної дистанції. У підписі до публікації артист написав: "головний світський захід Москви. Премія "GQ Людина року" @gqrussia. Все ошатно за традицією. Black tie. Іван Ургант. І найуспішніші і талановиті люди року. Хто за Вашою версією - #людинароку2020? #gqчеловекгода @gqrussia. Look by @brioni_official. Style by @arsenairapetov". Публікація Кіркорова викликала бурхливі обговорення в соцмережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.