Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімму.

Читайте Знай в Google News!

Артистка часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Цього разу 37-річна зірка поділилася спільним знімком з новоспеченим чоловіком, з яким відвідала премію GQ "Людина року". У кадрі Аня позує в красивій вечірній сукні червоного кольору, яка виділила її пишні груди і оголила частину ноги. А Яніс вибрав для заходу класичний чорний костюм.

"Разом до кінця, що б не сталося. Я вірю в тебе, більше ніж у себе. Тому що твоя віра в нас нескінченна, Яніс Тімма ❤️ Дякую @gqrussia за прекрасне свято і справжній вибір Людини Року. Адже саме лікарі головні люди сьогодні 🙏 І дякую за вашу любов. Вчора почула стільки хороших слів. Не бійтеся бути яскравіше, бути обговорюваними, критики і докорів. Це шлях особистості і саморозвитку. Просто бути собою це розкіш, якої ми гідні", - написала Сєдокова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анна Сєдокова заговорила про проблеми з чоловіком-красенем після весілля: "Це ціна щастя".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Сєдокова розгнівала фанатів одкровеннями про молодого чоловіка: "Якщо кидаєш новонародженого".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Сєдокова після весілля підправила своє обличчя: "Ділюся секретом".