Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, і не сумує на карантині.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що Настя часто радує багатотисячну армію шанувальників крутими фото і відео зі свого творчого та особистого життя. Так, в нещодавно опублікованому пості виконавиця поділилася думками про нерозділене кохання.

У прикріпленому фото Приходько позує в романтичному образі. 33-річна зірка постала в легкій чорній сукні з відкритими плечима. А в руках вона тримає красиву білу троянду.

"Любить не любить😅 Чомусь згадала мультфільм про горбуна з Нотр-Дама і його історію про нерозділене кохання - Есмеральду💔. У всякому разі, вона була чесна у своєму виборі. А ви вірите в любов, коли хтось у парі не гарний? Або, якщо таке буває, то це заради грошей?" - написала Анастасія.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анастасію Приходько спантеличили нічні "візити" незнайомця: "Я піду до екстрасенсів".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Приходько згадала пережите насильство і приниження від колишнього чоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько заговорила про відьом і шабашів: "Ходять тисячі легенд".