Модель плюз сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіше.

Цього разу модель поділилася епатажним фото в мексиканському стилі. У кадрі Кузнєцова позує в обтягуючому шкіряному боді, колготках в сіточку і з крутим гримом Святої смерті. На її білосніжній перуці розміщений незвичайний пишний вінок.

"1 or 2? Color or black? П'ятниця 13го 2020го високосного року☠🖤💀. Яке фото вам сподобалося більше?" - написала Міла.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Бажаю всім прекрасного вечора п'ятниці і відмінних вихідних🤗🤗🤗💖💖", "Мені дуже подобається перше фото, обробка шикарна😍🔥", "Я просто в захваті ❤️❤️❤️ Ти чарівна навіть у цьому гримі👏👏👏", "Кольорова фотографія дуже класна 😍 Я закохалася❤️", - відзначили в коментарях під фото користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українка з 13-м розміром запропонувала на вибір міцні перси або гігантські булочки: "Фігура топ".

Як повідомляв портал Знай.uа, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову: "З кожним".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.