Проект "Супер Топ-моделі по-українськи" надихнувся виступом Грети Тунберг на саміті ООН.

Світ задихається від сміття, диму лісових пожеж, вихлопних газів, нетолерантності та булінгу. Але ми можемо почати рятувати його просто зараз, наслідуючи приклад учасниць "Супер Топ-моделі по-українськи".

Читайте Знай в Google News!

"Учасниці та глядачі "Супер Топ-моделі по-українськи" - молодь, тому нам потрібен був еко-активіст зі "своїх". Еко-активіст з сучасною і жорсткою позицією щодо того, що відбувається з нашою планетою. А найвідоміше Грети Тунберг в цьому плані в світі нікого немає", - сказав автор ідеї заставки Олексій Ігнатьєв, керівник трейлер-хауса StarLightMedia.

СТМПУ, фото Новий канал
СТМПУ, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Промову Грети, перекладену українською мовою, наклали на пісню "Світ чекає" гурту Letay, яку вже четвертий рік використовують у заставці модельного реаліті. У кадрі - учасниці "Супер Топ-моделі по-українськи" і проблеми, з якими вони закликають боротися. А ще - уривки з проморолика Суперсезону, який вже встигли оцінити сотні тисяч глядачів.

"Зйомки заставки проходили на Київському річковому вокзалі. Щоб втілити ідею яскраво, але лаконічно, ми проектували на учасниць Суперсезону фотографії, що втілюють різні проблеми, які турбують дівчат. Наприклад, Даша Майстренко виступає проти вбивства тварин і використання натурального хутра. На неї ми спроектували фото лисиці - тварини, життя якої може врятувати позиція Даші", - говорить креативний директор дизайн-бюро StarLightMedia Олександр Антонов.

СТМПУ, фото Новий канал
СТМПУ, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, супермодель Алла Костромічова показала українцям гарячу "сестричку".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Супер Топ-модель по-українськи" позбулася однієї з фавориток проекту: "Ніби хтось вимкнув".

Також портал Знай.uа писав, що Аріна Любітєлєва опублікувала новий знімок, який є досить відвертим і екстравагантним.