Українська актриса Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка". І цієї п'ятниці, 13 листопада, на телеканалі СТБ відбувся четвертий випуск.

Ксенія Мішина продовжує будувати відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію на попередніх тижнях.

Читайте Знай в Google News!

Перше групове побачення розкрило специфіку її професії. Учасникам довелося спостерігати за тим, як "Холостячка" знімається в любовній сцені. Тому деякі навіть зніяковіли через те, що Ксенія цілувалася з партнером.

На четвертому тижні відбувся турнір між учасниками, в якому їм доводилося відповідати на питання про життя Мішиної.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В Instagram-акаунті шоу "Холостячка" після випуску був опублікований пост, який містить в собі імена тих учасників, з якими Ксенії довелося попрощатися. На церемонії троянд без квітки залишився бізнесмен Ілля Рибальченко, збентежив "Холостячку" заявою про те, що йому важко зберігати вірність при довгій відсутності близькості. "Я не готова вести переговори про вірність. Я взагалі не допускаю думки про зраду", — розповіла дівчина.

Назар же пішов під час прес-конференції, під час якої спливло несподіване викриття про чоловіка. Адже він лише за місяць до старту проекту визнав свою дитину. Його колишня дружина розповіла, що він пішов від них, коли хлопчикові був всього тиждень. Ксенія була засмучена до сліз і попросила Назара негайно покинути проект.

За серце залишилися боротися Андрій Рибак, ігор Бабко, Євген Ковтуненко, Олексій Тригубенко, Андрій Шатирко та Олександр Еллерт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостячку" Мішину застукали з ймовірним переможцем, і це не Еллерт: "Їх бачили в Києві"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина викрила фаворита проекту: "Брехав з першої зустрічі"

Знай.ua писав, реальне життя Мішиної і нові випробування нареченим: що приготували глядачам "Холостячки" в новому випуску.