Популярна українська співачка, суддя шоу "Голос" Тіна Кароль, після того, як вся країна дізналася про її головну роль для журналу-книги "Vogue", постала перед шанувальниками в дуже відвертому образі. Наряд Тіни такий гарячий, що чоловікам, які пускають слинки на співачку, не потрібно нічого додумувати.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Тіни Кароль на своїй офіційній сторінці в мережі Instagram.

"#tinakarol wearing @davidkomalondon dress, @ukrzoloto.ua jewels @1plus1_ua @tanci1plus1 Video by @spromojna #тінакароль", - ось такими тегами підписала відео Тіна.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як можна помітити, співачка не залишила жодних підписів, крім тегів, і вирішила дати своїм підписникам простір для роздумів. На опублікованих кадрах можна побачити "чорно-білу" Тіночку в темній сукні, верх якої оголює її плечі і трохи схожий на російський кокошник. Сукню прикрашено блискучими каменями, а на обличчі співачки можна помітити загадкову посмішку, і не дарма, адже ролик зібрав вже десятки тисяч переглядів, а там і сотні не за горами, адже у Тіни 1,7 млн підписників.

Шанувальники почали активно коментувати свіжу публікацію: "Тіна, ми хочемо більше укладок з прямим проділом!"; "Через тиждень"; "Образ просто відвал всього!"; "Ох вже цей погляд"; "Неймовірна сукня, вам дуже пасує! Найкраще цього сезону танців"; "Богиня"; "Діва"; "Ікона"; "Гаряча Тіна".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, юна закарпатка приголомшила світ, друга Тіна Кароль: "Неймовірний талант".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль натягнула латекс на стрункі ніжки і влаштувала бурю в очах українців.

Знай.uа писав, Тіна Кароль прогулялася топлес серед натовпу людей - на що тільки не підеш заради слави.